│tel: +381(0)65 3222015│e-mail: info@italianissimo-bg.com

O nama

Osnovani smo 2006. godine sa idejom da osavremenimo postojeće metode u nastavi stranih jezika i uzdignemo prevođenje i prevodilaštvo na nivo profesije za koju je, kao i za sve druge, potrebno odgovarajuće mesto u obrazovanju.

Sa vizijom da ostvarimo pomenute ciljeve, Nastavni i prevodilački centar Italianissimo se od svog nastanka bavi organizovanjem tečajeva jezika, obukom prevodilaca i predavača i pružanjem prevodilačkih usluga.

O OSNIVAČU
Jasna Mijalcic_cr 

Dipl.profesor italijanskog jezika i književnosti
osnivač škole i direktor.


Osnivač centra je Jasna Mijalčić, visokoobrazovan profesor italijanskog jezika sa dugogodišnjim stručnim iskustvom. Po sticanju visokog obrazovanja na Filološkom fakultetu u Beogradu, nastavila je usavršavanje na specijalističkim tečajevima u zemlji i u Italiji. Aktivnim predavačkim i prevodilačkim radom bavi se više od 10 godina i redovno se usavršava na seminarima namenjenim profesorima i prevodiocima u zemlji i u inostranstvu.


 

Centar Italianissimo promoviše, posreduje i aktivno učestvuje u realizaciji kulturne, studijske i spoljno-trgovinske saradnje sa Italijom.

Nastojimo da pružimo najkvalitetnije i najprofesionalinije usluge i u tome nam pomaže saradnja sa brojnim domaćim i italijanskim institucijama.

O PREDAVAČIMA

Naš profesorski kadar čine visokoobrazovani profesori iz Srbije i Italije, kao i profesori kojima je italijanski/engleski maternji jezik.

Svi naši predavači obučeni su da na jedinstven način slede naš nastavni metod čije smo osnove postavili još od samog osnivanja, metod koji iz godine u godinu dograđujemo i bogatimo novim i savremenijim nastavnim tehnikama.

Svake godine, kroz našu obuku prođe više desetina mladih profesora kojima omogućavamo da kroz stručne prakse, pod našim mentorstvom, u kratkom roku steknu dragocene predavačke veštine i tako postanu deo našeg predavačkog tima.

NAŠI PREDAVAČI ITALIJANSKOG
Milena Ceperkovic_cr 

Dipl. filolog Milena Čeperković Cocco,
supervizor nastave italijanskog jezika i mentor

Ivana Scepanovic_cr 

Dipl. filolog Ivana Šćepanović

Dott.ssa Lavinia Bonamassa

Ernesto De Stefano_cr 

Dott. Ernesto De Stefano

Cristina Santochirico_cr 

Dott.ssa. Cristina Santochirico

Dipl.filolog Ivana Vojvodić

NAŠI PREDAVAČI ENGLESKOG

Dipl. filolog Ivana Dinić, supervizor nastave engleskog jezika i mentor

Dipl. filolog Jovanka Kalaba, predavač engleskog za odrasle

Dipl. filolog Đurđa Petković, predavač engleskog za decu

O PREVODIOCIMA

Stalnim organizovanjem stručnih prevodilačkih seminara za pisano i usmeno prevođenje kao i obuka za korišćenje prevodilačkih alatki omogućavamo našim prevodiocima da profesionalno obavljaju posao i obezbede našim klijentima kvalitetnu uslugu prevoda.

Danas naš prvi tim saradnika broji po 50 prevodilaca za italijanski i engleski jezik.

Dipl. filolog Jelena Jovanović, koordinator prevodilačkih projekata i interni revizorTanja Paunovic_cr 

Dipl. filolog Tanja Paunov, interni revizor prevoda i konsultant